Tips om Alaska pontonfly flyvende

Et liv i adventure – gør hvad du elsker og få betalt for det lyder dette interessant for dig? Måske hvis du tænker på en karriere forandring bør du tænke over overskriften til Alaska for at være en float flyet pilot eller en busk pilot.

I det mindste er det en fremragende sommer ferie ide hvis du ikke kan administrere karriere forandring lige nu. Disse piloter live liv, at de fleste af os vil kun drømmer om. Tænk på det på denne måde har du begrunder ændringen til din betydelige andre: når det er virkelig varmt og fugtigt hvor du bor i løbet af sommeren du stort set er garanteret relief fra varmen i form af lavere temperaturer, hvis du i Alaska! Der bør helt sikkert få dig til i det mindste “Jeg vil tænke over det” stage med dem (hvis du er heldig).

Hurtigt frem til hvad dit liv ville være som om vinteren. Forestil dig adrenalinsus af flyver over en gletscher og derefter lander på en iskold sø med ski på dit fly. Ingen bremser her… alt du har fået din forstand og lidt held!

Er du på udkig efter nogle mere “subtile” eventyr? Du kunne flyve charterflyvninger resten af året ind i ørkenen og slip mennesker ud for en dag af fiskeri, vandreture, natur-ser eller lignende og derefter hovedet tilbage i slutningen af dagen for at afhente dem og tage dem tilbage til civilisationen. Tale om det ideelle job for en pilot!

Der er tusindvis af søer i Alaska, som du kan komme i land på, eller hvis du foretrækker, kan du sætte din tundra dæk for at arbejde og finde en flad plet til jord i ørkenen. Bust ud af “The Claw” og forlade dit fly for at gå gøre nogle at udforske din egen! Det fede ved denne særlige tiedown er, at det ikke kun super-bærbare men jo mere dit fly trækker på det jo dybere det trækker ned i jorden, holde det sikkert fra de frafaldne tornadoer, holde truer med at svinge din lille investering væk!

Der er en form for fancy matematiske ligning for hvordan “The Claw” virker, og hvis du ønsker at arbejde ud af det du kan gå lige videre. For resten af os, tro mig, er denne tingest meget cool. Det er nemt at tage med dig, fordi det bryder og har endda sin egen opbevaringspose.

Men der er altid to sider af hver historie… bor i Alaska betyder, at du sandsynligvis ikke kommer til at se de fleste af din familie så ofte som du ville gerne (eller hvis det er i-love, ikke kan være sådan en dårlig ting, højre?) og hver dag i dit fly vil ikke nødvendigvis at være idyllisk.

Hvis du har et job, flyver du nødt til at være ude i al slags vejr; meget af det som langt fra ideelle betingelser som du kan forestille dig. Du bliver nødt til at have en masse af uddannelse og erfaring samt modet til at holde ud når du ved, at du virkelig ikke bør. Ikke for at nævne, at når du tænder en hobby i et job risikerer du at miste spænding og belønning, at du får ud af det.

Hvis du stadig er interesseret på dette punkt og jeg har ikke afskrækket du derefter sikkert du gonna gøre en gå på det “ved krog eller skurk.” Godt for dig!

Ting, du får brug for din rejse:

1. fly

2. kort

3. Tiedown

4. villige ofre for tag langs

5. varm tøj

6. kamera

7. flåd (vejret tillader)

8. ski (vejret tillader)

9. en guide, der ved, hvor bedste pladser er at tjekke ud

Samlet, tanken om at tilbringe tid i Alaska med din familie, (eller bare alene med dit fly, hvis du er typen person) kan blive en realitet for de fleste nogen. Alt det kræver er nogle forskning, en lille smule planlægning, og før du ved af det du ud på et eventyr, der vil være værd at skrive hjem om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.