Personlige lån Långivere

De fleste personlige lån långivere vil evaluere din kredit score og rapportere til dig, før du godkender et lån. Disse kriterier vil variere afhængigt af det område af det land, du bor i, og hver långiver har en anden tærskel. 

Din kredit score er et øjebliksbillede af din finansielle sundhed og långivere placere en masse fokus på dette nummer. Det giver dem en idé om, hvilken type risiko du kunne være, med lånevilkår, og hvad sandsynligheden for, at du misligholder lånet er. Jo højere din gæld balance og kredit grænser på dine kreditkort, jo højere risiko, du udgør for långivere. Jo mindre gæld du har, jo lavere er din kredit score.

Din kredit score er ikke det eneste, långivere se på at bestemme din økonomi-værdighed. De vil se på din nuværende job- og beskæftigelsessituation, samt hvilken type job du kører. Din kredit rapport (normalt opnået online via en hjemmeside) vil vise dig enhver gæld, du i øjeblikket har, sammen med mængden af kredit, du i øjeblikket har, og hvem dine långivere er.

Din personlige og kreditfil har også et afsnit, der fortæller, om du nogensinde har haft forsinkede betalinger. Din personlige og kredit-fil er meget vigtigt at långivere, ikke kun på grund af deres indhold, men på grund af, hvad det omfatter. Din personlige fil indeholder oplysninger om din professionelle og /eller forretningsmæssige ansættelse, herunder titel, arbejdsgiver, år, du har arbejdet, og hvor mange år du har arbejdet for den samme arbejdsgiver. Din kreditfil indeholder oplysninger som dine nuværende og aktive lån, din betalingshistorik og det kreditbeløb, du i øjeblikket har, som du ikke har brugt endnu.

Bemærk, at samtidig med at opbygge og opretholde en solid kredit historie er vigtig, vil långivere ikke nødvendigvis give dig en kreditlinje; de vil se på andre faktorer.

Din bolig

Din bopæl historie er vigtig på to måder, selv om disse to overvejelser ikke udgør en stærk del af kredit beslutning.

en. Hvis du har boet i din nuværende bopæl mindre end et år, vil långivere antage, at du har assimileret i området, og at området er stabilt. Risikoen for en uventet flytning til et andet område er lavere for dig.

b. Hvis du har boet i samme hjem i mere end et år, vil långivere antage, at du har assimileret i området og vil give dig et lån, hvis du har brug for at flytte. Risikoen for et uventet træk er højere for dig.

Grunden til disse faktorer er kun relevante for dig, hvis du er ansøge om et lån og / eller et realkreditlån:

1. Hvis du køber en bolig

Hvis du ejer dit hjem, chancerne for at du misligholder lånet er lavere. Dette skyldes, at du har mere på spil i dit hjem, end långiver har i lånet.

2. Hvis du ansøger om et lån

Hvis du ansøger om et minilån, vil långiver se på stabiliteten i din beskæftigelse. Det betyder, at du har haft det samme job eller i samme branche i over et år. Hvis du er selvstændig eller er en entreprenører, vil det tage en længere periode for långiver at se, at du rent faktisk har tid til at holde trit med dine regninger.

angive din økonomiske status

Du kan finde ud af, hvordan du har det økonomisk, ved at se på:

A. Indkomst

B. Udestående gæld

C. Indskud til en non-profit velgørenhed

Alle oplysninger vil blive brugt til at beregne din gæld-til-indkomst-forholdet. Forholdet mellem “gæld og indkomst” findes ved at dividere dine samlede månedlige gældsbetalinger (ifax, autolån, kreditkort osv.) med din samlede månedlige bruttoindkomst (ikke indkomst fra din mand / kone).

“Brutto månedlig indkomst” er simpelthen dit erhverv efter alle fradrag og medarbejderrelaterede udgifter.

Nedenstående liste over fælles gæld afgifter udgør ikke en komplet liste over, hvad alle långivere afgift, som disse satser kan ændre sig ofte.

Nuværende priser – Overraskende …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.