Gøre breve og Potpourri æteriske olier

Har du potpourri og æteriske olier kommer ud dine ører? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at bruge dem til at gøre simple breve som gaver. Poser er fantastisk til tucking i Præsidiets skuffer til at gøre dit tøj lugter vidunderligt og kan også bruges i skabene.

For at gøre en pose, skal du musselin, bånd og nogle potpourri. Skære en fire tommer af otte tommer stykke af musselin. Fold det i halvdelen med højre side sammen så at du laver en fire tommer af fire tommer stykke. Sy to sidekanterne og drej musselin sæk højre side.

Næste, fylde sæk to tredjedele af vejen med din potpourri. Tilsæt et par dråber af din favorit æteriske olier. Derefter indsamle de øverste kant af din sæk og binde dem ud med bånd. Hvis du vil give brevene til folk, der vil hænge dem i skabene, gøre en hængende sløjfe på båndet. Ellers gør en smuk bue. Tilføje dekorative elementer såsom stof blomster, knapper eller stumper af blonder til at pynte dine breve.

Hvis du vil gøre poser lidt dristig, kan du bruge dekorative bomuldsgarn eller endda blonder for at gøre din sække i stedet for ved hjælp af simple musselin.

For en sjov variation på brev, gøre duftende køkken hot puder som gaver. Du kan bruge butikken købte varme puder eller lave din egen. Hvis du bruger butikken købte varme puder, åbne et par inches på et søm og tilføje et par dråber æterisk olie eller urter og krydderier som kanel og muskatnød. Derefter, sy sømmen op igen. Når en varm tallerken mad eller en kop te sidder på den varme pad, vil varmen frigive duften.

Uanset om du foretager breve eller varme puder som gaver, vil du kunne give nyttige gaver, der lugter fantastisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.