Billig og Nem DIY-Layout Blind Bygge

Efterskrift: Det kollektive ‘vi’ i denne hub er min railroading mand, der ikke 99 100 procent af det arbejde — og mig, — én, der kan lide at gøre træer fra bunden, når de naturlige materialer, billig krydsfiner der er til rådighed. Min mand kan ikke lide at gøre kits, men han er virkelig værdsætter det arbejde og detaljer, at andre folk lægger i at gøre kit-modeller. Efter alt, er der ingen, som kommer til at købe dem for følelser, så de er nødt til at sætte flere i design. Jeg er tilbage i den typiske situation, at “der til at tage ansvar’, så hvad skal jeg gøre nu? Rivian R1T elektriske pickup sammenligning, det er en hel 2 fødder mere end R1T, som sandsynligvis kommer til at Tesla Cybertruck ‘ s nærmeste konkurrent.

jeg bragte min svejser med mig fra Californien, så jeg fabrikerede en trailer store nok til at trække 360 kubikfod skrammel jeg havde hobet sig op i årenes løb. Af al magt værktøjer, jeg bruger til DIY omkring hjem SoniCrafter har helt sikkert vist sig at være en handy kammerat mange gange. Det tog mig over et år at forstå, hvad det betød. Den USA-baserede Rainforest Action Network (RAN) sagde mandag (Jan 12), at brugen af træ fra Malaysia og Indonesien for at bygge nye Spil spillesteder “fluer i hovedet” af Tokyo ‘s forpligtelse til at realisere Fn’ s mål om bæredygtig udvikling.

jeg har engang købt 185 kvadratmeter af massiv ahorn træ gulve og lejede en lagerenhed til at holde det, indtil jeg havde et projekt klar. De mere udsøgte og premium massivt træ finish som ægte Valnød, Kirsebærtræ er også tilgængelige for de mest kræsne hjem ejere. Rengøring og Maling på Gulvet / Overflade rust på gulvet vil være let at håndtere i de fleste tilfælde: Bus etager er tyk, og der er nok metal, der, som du kan slibe overfladisk rust pletter med en stålbørste og har stadig en meget solid overflade. Krydsfiner er et manipuleret træ lavet af flere lag af tynd finer, der er limet sammen. Det er alsidighed til at skære i træ i dem, kejtet smalle steder har vist mig, at det er den ultimative alsidige DIY magt for at arbejde i små områder, der normalt er utilgængelige, som de fleste værktøjer. Hej gang mere Pam, jeg har arbejdet på mineralske hopper vogne – syv plast kitbuilt Parkside – 21t British Railways (BR), Shildon-bygget i begyndelsen af 1950’erne. De vil køre i river med den ældre London & North Eastern (LNER – med tilnavnet London & Næsten Overalt Railway) slutningen af 1930’erne 21t stål Shildon-bygget 21t tragte og slutningen af North Eastern Railway (NER) 20t træ-tragte.

Endelig kan du få nogle af de mere eksotiske træsorter igen. Afstikkere en smule, hvis 4 x 8′ krydsfiner plader er ikke færdig med glat, vil det have knuder i det. Vi håber, at du vil slutte sig til os til næste fase. Dette er den første fase af 1970’er-Motive Power H. O., Når du er klar til at begynde at arbejde i det rum, du har valgt at bygge dit layout, skære 2″ x 4″ træ til den højde du ønsker, at din bordet til at stå. Få dig nogle 2″ x 4″s og passende beslag til at bygge sawhorses, når du går til at købe de 4 “x 8” ark af krydsfiner.

Hvis 4 “x 8” (eller 8′ x 4′) har en færdig inderlår, er du nødt til at uslebne det lidt med sandpapir. Så de skal være dækket med en ordentlig bord klud for at undgå at fange pletter. Disse er gode at bruge i tilfælde af at du nødt til at foretage lange og lige snit eller indsnævre en bred krydsfiner. Det blev implementeret på nationalt plan i USA i 30’erne og 40’erne, ansporet af den Store Depression og et voksende behov for billige boliger. For hurtigt at skære træ og mitring intet slår en god bænk mitre så, og Dewalt er nogle mægtige kvalitet mitre save, denne ene i særdeleshed er et ekstra 2 cm i diameter, end mange, som til tider vil være et stort aktiv, som bør give mange års tilfredse brug.