Baby formel går økologisk

Økologiske fødevarer kan endelig få en plads på børnenes tabel.

Syv ud af 10 amerikanere sagde, de foretrækker økologiske alternativer. Det er sandsynligvis ikke overraskende, at mange forældre, at de vil give deres babyer fordele af et økologisk produkt, når det kommer til at fodre dem baby formel. Men problemet har været, at indtil for nylig har der ikke været en økologisk formel rådighed, der giver babyer med to vigtige næringsstoffer for mental og visuelle udvikling: lipider DHA og ARA.

Rollen som ernæring

“Disse lipider er naturligvis leveres fra mor til barn i modermælken, men i virkeligheden ikke alle mødre kan amme. Hvis forældre formel feed, og vælg en økologisk modermælkserstatning, er det vigtigt, at de bruger en økologisk formel beriget med DHA og ARA,”forklarer Dr. Barbara Levine, direktør for ernæring Information Center og lektor i ernæring i klinisk medicin ved Weill College of Medicine på Cornell University.

Den eneste nationalt distribueres økologisk baby formel med DHA og ARA er tilgængelig på Wal-Mart og kaldes forælderens valg økologisk spædbarn formel, lavet af PBM kosttilskud. Ud over at have de væsentlige lipider, formlen er beriget med de samme næringsstoffer som andre baby formler og opfylder de strenge spædbarn formel retningslinjer fastsat af den amerikanske Food and Drug Administration.

At finde billig formel

Formlen hjælper forældre søger efter økologiske alternativer på en anden måde så godt: det kan redde dem nogle green. PBM fik omkring problemet med dyre økologiske fødevarer ved at distribuere sit produkt nationalt gennem Wal-Mart butikker. Dermed tilladt producenten at nå mange forældre, der ikke har adgang til økologisk formler- og til at holde priserne relativt lavt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.