3 gode råd til en billigere elregning

Elregningen er et af de oplagte steder at spare penge hver måned. Det er de færreste husstande, der ikke vil opleve at kunne spare penge på strømmen. Der er nemlig masser af konkrete ting, der kan gøres for at nedsætte elforbruget i en bolig. Ikke nok med at det er godt for pengepungen, så er det også for klimaet. Her i artiklen kommer vi med 3 gode råd til en billigere el-regning.

Udskift gamle hvidevarer og el-apparater

Gamle hvidevarer og el-apparater bruger generelt rigtig meget strøm. Det gælder særligt, hvis det er større apparater som et køleskab, en fryser eller et komfur. Er det mange år siden, at du har udskiftet en eller flere af dine hvidevarer, så er det et godt sted at starte, hvis du gerne vil spare penge på strømmen. Naturligvis koster det nogle penge her og nu, men der går som regel ikke lang tid, før de er tjent hjem igen. Det er ikke kun de store ting i hjemmet, du kan udskifte. Du kan også udskifte din mikroovn, elkedel eller kaffemaskinen, hvis disse ting bruger for meget strøm.

Udskift til sparepærer

Nok det nemmeste og billigste steder at sætte ind er at udskifte dine pærer til sparepærer. Der kan her være rigtig mange penge at spare på årsbasis, hvis det drejer sig om en hel husstand. Skal du have en god og billig sparepære med et behageligt lys, kan du sagtens slippe afsted med at betale 100 kroner per pære. Tit kan du også finde pakketilbud, hvor du kan få 5 eller flere pærer til en god pris.

Brug el-spareskinner

En anden stor synder når det kommer til strøm i de danske hjem er apparater, der står standby. Glemmer du alt om at slukke helt for eksempelvis din fjernsyn, så kan en el-spareskinne være den rette løsning. Her vil alle dine apparater nemlig slukke, når hovedapparatet i spareskinne slukkes. Er det dit fjernsyn, så vil DVD, sound bar og så videre også slukke. Det er rigtig smart, og så er de billige. Du kan få en spareskinne for under 50 kroner.

Tag et kviklån og få penge til det miljøvenlige hjem

Mangler du penge til at gå ud at købe et nyt køleskab, en ny fryser eller et nyt komfur? Så kan du tage et kviklån til at finansiere investeringer. Et kviklån er et lån, der primært er målrettet til forbrug. Det er nemt at ansøge om et kviklån, og så foregår det hele meget anonymt. Du skal nemlig bare udfylde ansøgningsformularen til kviklånet online, hvor efter du vil blive kreditvurderet. På baggrund af din kreditvurdering, vil du blive afvist eller godkendt til lånet. Kviklån er generelt kendt for at have en høj rente. Det kan du opveje for ved at finde et kviklån med en rentefri periode på 30 eller 45 dage. Så har du god tid til at få betalt godt af på dit lån, inden der bliver tilskrevet renter.